Det er stadig noen nye som begynner med surdeigsbaking, og da er det en jungel å orientere seg. Her har jeg samlet alle surdeigsoppskriftene jeg har hittil på bloggen.
Først må vi begynne med det som er helt nødvendig, surdeigskultur. Det kan du få av andre rause surdeigsbakere, eller du kan rett og slett lage din helt egen. Det er faktisk et ganske gøy eksperiement å blande mel og vann til noe som etterhvert blir en livlig og boblete masse.
Oppskrift på surdeigskultur finner du her: Lag din egen boblende surdeigsstarter og luftige surdeigsbrød
Litt generell info finner du her:
Slik mater og oppbevarer du en surdeigsstarter
SURDEIGSBAKING – Alt du trenger å vite for å komme i gang
Så er det oppskriftene, her er det både brød, pannekaker, knekkebrød med mer.
- PERFEKT saftig og luftig surdeigsbrød med knasende skorpe
- Surdeigsbrød i gryte
- Surdeigs focaccia – magevennlig festbrød
- Hvordan lage surdeigsbrød uten oppskrift – med sprø skorpe og saftig på innsiden
- Lettfordøyelig surdeigsknekkebrød
- Surdeigspizza med tynn, sprø Italiensk bunn
- Surdeigspannekaker med reker og grønt fyll – mums!
- Surdeigsvafle
- Surdeigs lapper med kardemomme
- Lussekatter med surdeig og gurkemeie
- Julekake med surdeig og kardemomme
- http://www.helenesundby.no/surdeigs-bollefocaccia-med-solbaer-og-vaniljekrem/
…og mer kommer! Enjoy!