Bullet proof kakao

Min daglig dose bulletproof drikke, her en ekstra koseversjon, eller perfekt som en dessert som ikke tuller med blodsukkeret.Oppskriften gir to store kopper.

Bulletproof kakao

  • 4 dl h-melk
  • 2 egg
  • 2 ss smør
  • 2 ss mct eller kokosolje
  • 2 ss fibersirup
  • 2 ss kakao

Ha egg, mct olje, fibersirup og kakaopulver i en blender.

Varm opp melk og smør i en kjele. Evt varme melken med en steamer og tilsett smør. Best om melken er så varm som det går.

Fyll koppene som skal brukes med varmt vann, slik at de ikke kjøler ned kakaoen.

Hell melken i blenderen og kjør på full styrke til det skummer godt. Det er viktig å skru på blenderen med en gang når du tilsetter melka.

Tøm vannet ut av koppene og fyll på med deilig kakao!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *