Eggewrap med salat, ost og skinke

Det er alltid kult å få inspirasjon til frokost, lunsj eller kvelds måltider som ikke inneholder brød. Sunn og mettende sak som smaker godt og er enkel å smelle isammen:)

Eggewrap med salat, ost og skinke (1 stk)

  • 2 egg
  • En klype salt
  • Smør til steking

 

Pisk egg og salt og hell i en stekepanne. La den stå på svak varme til den er gjennomstekt. La eggewrapen kjøle seg ned i panna eller i på en tallerken før du legger på fyll og ruller sammen.

Fyll – denne gangen var det salat, skinke, ost, majones, salt og nykvernet pepper som fikk æren. I gleden over en eggewrap glemte jeg helt å inkludere friske urter, som sikkert ville hevet smaken ytterliger. Jeg elsker urter, og har som regel en eller to stående som inkluderes i mange måltider.

Eggewrap IMG_2086 IMG_2087

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *