Kremete sjokoladetrøfler uten melk og bare tre ingredienser – en munnfull terapi

Finnes det bedre enn snop som er proppfull med næringsstoffer og byggeklosser for kroppen. OG som smaker godt!!

Veldig gode sjokoladekuler som smelter i munnen. Stort pluss for at de er enkle å lage.

Avokade er en superfrukt, full av sunne fettsyrer, fiber, folat, B6, kalium, E vitamin, kopper, antioksidanter og andre plantestoffer.

 

MØRKE SJOKOLADETRØFLER (ca 10 kuler)

  • 100 g 70% sjokolade
  • 2 ss klarnet smør eller kokosolje (kokosolje for et garantert melkefritt alternativ)
  • 1 liten moden avokado
  • Pynt å rulle kulene i: hakket hasselnøtter/pistasjenøtter el andre nøtter, tørket kokosmasse, bipollen, kakaopulver, kanel, hakket og tørket bær, mulighetene er mange.

 

Kjør avokadoen i en kjøkkenmaskin til en klumpefri masse. Hs over i en bolle. 

Smelt sjokolade og kokosolje eller klarnet smør, og tilsett i avokadoen. Bruk en sleiv til å blande det hele. 

Sett sjokoladeblandingen i kjøleskapet i 30 minutter.

Form til 10 kuler og sett de i kjøleskapet til de har stivnet. Hvis du vil ha pynt på ruller du kulene i det før du legger de i kjøleskapet for å sette seg. Gi kulene gjerne en ny rundt rulling etter at de har stivnet om du vil ha de rundere.

Nytes!

Mørke sjokoladetrøfler

Mørke sjokoladetrøfler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *