Gulrotkake-chiagrøt

Enkel niste å ha med. Alt slenges i sammen på kort tid, for eksempel kvelden før, og has i et glass med lokk. Det eneste du må huske er skje;)

Er du ikke så glad i kokosmelk kan annen nøttemelk brukes. Det er superenkelt å lage:  Du kan også bruke vann, eller 50/50 vann g kokosmelk.

Synes du plain grøt blir litt traust, kan du alltids pimpe opp med bananskiver, blåbær, bringebær, bipollen, frø, nøtter, tørket kokos og så videre. Ta en titt i skapet og se hva du har allerede.


Gulrotkake-chiagrøt (2 porsjoner)

  • 2,5 dl kokosmelk/vann
  • 0,5 dl chiafrø
  • 2 ss havregryn
  • 2 små/medium gulrøtter
  • 1 ts honning
  • 1 ts kanel
  • 0,5 ts tørket vanilje
  • En liten klype kardemomme
  • En liten klype salt

 

Bland alt i en skål eller glass. La stå minst en halv time, eller mer lenger at smakene kan få utviklet seg. Gjerne natten over.

 

Gulrotkake-chiagrøt

Ny og spennende kombo på grøten. Smak av gulrotkake!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *