Helgefrokost – egg og bacon i muffinsform

Dette elsker jeg, enkel mat som smaker digg, lagd på litt andre måter. Jeg er fan av mindre utstyr på kjøkkenet, og flere bruksområder (her er det jo kun vi som setter begrensninger). Sjelden vi har egg og bacon, slik har det bare blitt, men enda sjeldnere vi lager muffins (ca aldri), så da er det fint å bruke det til annet. 

Disse er for øvrig fint å lage noen ekstra av til matpakke dagen etter eller som en mettende turkamerat for helgeturen. 

Og skal du lage frokost med egg til mange er denne enkle oppskriften god som gull! Lager seg selv, sammenlignet med å steke egg, pluss at baconet allerede er fordelt ut. Hehe!

Enjoy!


EGG OG BACON I MUFFINSFORM

  • Egg
  • Bacon

Du trenger en skive bacon per egg. Lange, tynne og tykke, korte fungerer like bra. De lange bretter jeg i to. 

Kle sidene i muffinsformen med bacon og ha i ett egg pr muffinsform. 

Stekes i 180 grader i ca 15-20 minutter. 

Muffinsformer kledd med bacon

Muffinsformer kledd med bacon

Så er det bare å knekke et egg i hver form med bacon

Så er det bare å knekke et egg i hver form med bacon

Ferdig og klar til servering!

Ferdig og klar til servering!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *