Karamellisert popcorn med kanel

At jeg ikke har lagd dette før skjønner ikke jeg. Elsker den vanlige salte varianten av popcorn, og har tenkt at karamellisert popcorn sikkert ikke smaker så godt. Men der tok jeg veldig feil! Prøv du også, det er veldig enkelt..

 

Karamellisert popcorn med kanel

  • ca 1 l ferdigpoppet popcorn uten salt
  • 3-4 ss lønnesirup
  • 2 ts kokosolje
  • 1 ts kanel
  • havsalt

Varm lønnesirup, kokosolje og kanel i en kjele til alt er smeltet og blandet.

Legg ferdigpoppet popcorn på et bakebrett. Det er lurt med bakepapir under. Hell over blandingen med lønnesirup og bland popcornene slik at alle får litt på seg. Avslutt med å strø litt salt over.

Stekes i 170ºC i 10 minutter. Bruk en skje til å separere popcorn som har klistret seg sammen. Når popcornene er avkjølt er de klare til å nytes❤️
  
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *