Mørk og kremet sjokolademousse med mandelknekk – uten melk

Det er ingen sak å lage deilig sjokolademousse uten melk og fløte, som de fleste oppskrifter har. Og du vil fortsatt få en kremet og fløyelsmyk dessert. Da er det bare å prøve ut den i der her??

Enjoy!

Sjokolademousse

  • 100 g mørk sjokolade
  • 3 ss kokosolje
  • 6 eggeplommer
  • 6 ss kokosblomstsukker
  • 4 eggehviter
  • En klype salt

Smelt sjokolade og kokosolje i et vannbad. Avkjøl litt og rør inn eggeplommer. Er sjokoladen over 60 grader vil eggeplommene koagulere.

Stivpisk eggehviter med sukker og salt. Vend inn sjokoladen.

Fyll opp serveringsglass eller en bolle og la stå kaldt et par timer.

Pynt med sjokoladebiter, kakaonibs, hakka nøtter eller friske bær.

Server med mandler som du rister i tørr panne på medium-sterk varme, og hell over litt fibersirup når de har blitt litt gyldne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *