Rett-i-koppen sjokoladekake

Denne kaka er perfekt når du skal overraske et bursdagsbarn på senga. I favorittkoppen.

Rask å lage, og du slipper en hel kake. Og kanskje mindre å kaste etterpå.

Det som er ekstra digg med denne er at den er så og si sukkerfri, har lite karbohydrater, masse fiber, protein og gode fettsyrer. Sjokolade er ikke bare godt, men også sunt, i hvertfall når den kommer uten sukker. Tommel opp for det!

RETT-I-KOPPEN SJOKOLADEKAKE (1 porsjon)

  • 1 ss kokosmel
  • 1 ss kakao
  • 1/8 ts bakepulver
  • 1 ss fibersirup eller lønnesirup
  • 1 egg
  • 1 ts smør eller kokosolje – kan sløyfes

Ha kokosmel, kakao og bakepulver i en kopp.

Bland fibersirup/lønnesirup, smør/kokosolje og egg i en liten bolle, og hell over i koppen. Rør godt.

Ha gjerne en rute sjokolade på toppen som du dytter litt nedi deigen. Da får du sjokoladesaus på toppen! Såå digg.

Stekes i 180ºC i 15-20 minutter.

Sjokoladekake på 1-2-3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *