Sjokolade konfekt fylt med kokos og vanilje

Hjemmelaget godis er enkelt, og disse kokosfylte sjokoladene er nydelige. Jeg kan ikke få understreket nok to store fordeler med hjemmelaget snop.

  1. Du får kontroll over sukkermengden i ditt kosthold og anledning til å lage noe med mye mindre sukker enn om du skulle kjøpt det i butikken.
  2. Du kan lage snop med ingredienser som er sunne og gode for oss. Kokos har mye fiber, kokosolje består av sunne fettsyrer og sjokolade har antioksidanter og magnesium. Det er mulig å få til smak og sunn snop!

Vil du lære hvordan du enkelt kan lage forskjellig snop holder jeg kurs, du kan lese mer her: Hjemmelaget sunt snop kurs

Så var det oppskriften:)

 

Sjokolade og kokos biter

  • 3 ss kokosolje
  • 8 ss raspet kokos
  • 3-4 ss lønnesirup
  • 0,5 ts tørket vaniljepulver
  • en klype salt
  • 100 g sjokolade

 

Knekk sjokoladen i biter og ha de i en bolle over vannbad. La det smelte.

Bruk konfektformer, fyll i litt og bruk en skje til å smøre sjokoladen utover kantene. Det er lettere når sjokoladen er litt mer tyktflytende. Sett formene kaldt.

Bland kokosolje, raspet kokos, lønnesirup, tørket vanilje og salt. Når sjokoladen i formene har stivnet fyller du på med kokosblandingen. Det bør være 1,5 mm igjen til toppen til sjokoladebunnen.

Hell over sjokolade på toppen. Sett det kaldt slik at det stivner.

Nytes!

 

Sjokolade fylt med kokos og vanilje

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *