Sjokoladehjerter med fruktgelefyll

Nok en poppis til godteskåla. Liker du gele og sjokolade, elsker du denne.

Hver gang jeg lager godis blir jeg stadig påminnet på hvor enkelt det faktisk er, at det vanskeligste er tanken om at det er vanskelig:) Hehe:)

 

Sjokoladehjerter med fruktgelefyll

  • 100 gr sjokolade 75% – eller hjemmelaget sjokolade
  • 2 dl fruktjuice – ta din favoritt
  • 2 ts gelatinpulver

 

Smelt 75 gr sjokolade over vannbad, fyll 1/3 av konfektformen og dra sjokoladen opp til kanten med en pensel, liten skje eller noe annet som får plass i konfektformen. Sett kaldt.

Ha juice og gelatinpulver i en kjele og varm sakte opp. Det skal ikke koke. Rør til gelatinen er oppløst. Hell over i en skål og la kjøle seg ned i fryser eller kjøleskap.

Når geleen har fått romtemperatur, og fortsatt er flytende, heller du den i formen med sjokolade. La det være et par millimeter igjen til toppen. Settes kaldt slik at geleen stivner.

Smelt resten av sjokoladen, bruk gjerne bollen fra første runde, og fyll opp konfektformene. Settes kaldt slik at sjokoladen får stivnet.

 

Sjokoladehjerter med fruktgelefyll Sjokoladehjerter med fruktgelefyll

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *