Solskinn i et glass – smoothie med appelsin, mynte og ingefær

For et vær vi har! Sommerfølelsen har kommet for å bli, i hvertfall for en stund. Hva er vel bedre enn kald, leskende drikke når du nyter varmen i sola og godt lesestoff.

Pleier du å drikke smoothies og lignende med sugerør? Jeg har noen sugerør i glass, som jeg elsker. De er veldig gode å drikke av. Har også noen i stål, men glassvariantene er absolutt favoritten. Det er overraskende enkelt å holde rene. Med de glassugerørene jeg kjøpte fulgte det med en liten kost, som er perfekt å vaske med. Om du skyller sugerøret når du er ferdig, er det uansett ingenting som setter seg fast. Mine sugerør er ca 20 cm lange og ganske tykke. Sugerør i plast er et tilbakelagt kapittel, noe som er bra for miljøet, både på kort og lang sikt. Samt vår og kommende generasjoners helse.

Denne smoothien ble egentlig til da jeg skulle bruke to appelsiner som begynte å bli litt for myke. Og sammen med mynte og ingefær – mmmm, kjempegodt! Jeg er ganske god til å lage av det jeg har, men skal bli enda flinkere, så jeg får kuttet matsvinnet vårt enda mer. Det er godt for lommeboka og verden forøvrig.

 

SOLSKINNSSMOTHIE (to store glass)

  • 2 appelsiner, gjerne godt modne
  • 2 never isbiter
  • 2-3 cm ingefær
  • 1-2 blader fersk stevia, evt 2 ts honning
  • en liten stilk mynte

Ha alt i en blender og kjør til det er heeelt blandet.

Fyll opp to rause glass, drikk og lukk øynene mens du koser deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *