Sunnere godis til påskeegget – 8 oppskrifter for små og store

Nå er det snart påske. For oss er påsken tid for familie, uteliv enten vi er hjemme eller på fjellet, at våren starter, hagen ryddes, masse god mat og godis.

Hjemmelaget godis har ikke syntetiske stoffer i seg, og du har muligheten til å lage godis av kvalitetsråvarer og kutte ned på sukkeret og holde blodsukkeret mer stabilt enn godis hovedsakelig av raffinert sukker.

Her kommer noen forslag til hva du kan fylle påskeegget med. Oppskriftene er enkle å lage og trenger ingen erfaring:) Klikk på bildet for oppskrift.

 

Gelegodis – med sitrussmak

Gelegodis – med sitrussmak

Nøttebiter med karamell- og sjokoladetopping

Nøttebiter med karamell- og sjokoladetopping

Sjokoladehjerter med marsipanfyll

Sjokoladehjerter med marsipanfyll

Hjemmelaget sjokolade

Hjemmelaget sjokolade

Mandelkrunsj

Mandelkrunsj

Sjokolade- og kokosboller

Sjokolade- og kokosboller

Salte mandler

Salte mandler

Mandler med sjokolade og kanel

Mandler med sjokolade og kanel

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Jeg vil gjerne høre fra deg, legg igjen din kommentar her:)

  Subscribe  
Notify of