Himmelske nøttekjeks

Her kommer et nydelig innslag til ost-og-kjeks-kvelden. Eller frokosten, lunsjen, mellommåltidet, kvelds… Superanvendelige!

Himmelske nøttekjeks (10 stk)

  • 1 dl mandelmel
  • 1,5 dl grovt hakket mandler, hasselnøtter og valnøtter
  • 1 ss gojibær grovt hakket – kan sløyfes, men gir en ekstra smaksdimensjon, evt prøv tørket frukt
  • 1 ss fiberhusk
  • 1 ts salt
  • 2 eggehviter

Ha mandler, nøtter og gojibær i blenderen, pulser til grovere biter. Bland inn fiberhusk og salt, og til slutt eggehvitene.

Stekes på 180ºC 1 15 minutter, skru ovnen ned til 100ºC og stek ytterligere 30 minutter.

Enjooooy!

Nøttekjeks

Inspirasjon hentet fra boka Fristende Lavkarbo av Cecilie Theiste-Bratlie

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *