Gluten og melkefrie vafler – med masse fiber

Deilige vafler naturlig fritt for gluten. 

Har du testet å fylle vaflene med spekemat, røkt fisk eller deilige oster, sammen med bladgrønt? Det et så digg, og er perfekt turmat!! 

For turmat eller matpakkemat, strk opp og oppbevar vaflene kaldt. Eller oppbevar røra i en flaske og stek når du trenger. Den holder seg ihvertfall to-tre dager. 
GLUTEN OG MELKEFRIE VAFLER (6 stk)

  • 3 egg
  • 1/4 ts salt
  • 2,5 dl kokosmelk, nøttemelk eller vann
  • 1 ss honning
  • 3 ss klarnet smør eller kokosolje
  • 1/2 dl økologisk havre
  • 1/2 dl potetmel
  • 1 ss fiberhusk
  • 1/2 ts kardemomme

Pisk eggene sammen med saltet og tilsett kokosmelken, klarnet smør og honning. 

Bland det tørre sammen og ha i. Rør godt og la svelle i 20 minutter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *