Keto rundstykker – uten melk og gluten

Lette og fluffy som loff, men langt derifra så usunn. Masse protein og fiber. Perfekt for et blodsukkerregulert kosthold, særlig om du av en eller annen grunn har ustabilt blodsukker. Kropp og sjel er stabilt med disse!De passer fint å fryse ned, tines fort i brødristeren eller panne. Og smaker best sånn etter tining.

Keto rundstykker

  • 2,5 dl mandelmel (2 dl mandelmel og 2 ss kokosmel)
  • 5 ss fiberhusk
  • 1,5 ts bakepulver
  • 1 ts salt
  • 2 ts eplesidereddik
  • 3 eggehviter
  • 2, 25 dl kokende vann

Bland alt det tørre i en miksebolle, jeg bruker en kjøkkenmaskin og eltekrok.

Ha i eplesidereddik og eggehviter. Start å mikse, hell i vannet mens du mikser. Kjør på høy hastighet til deigen er godt blandet, tar ikke lange stunden.

Fukt hendene og del deigen i 10 emner. Trill rundstykker med fuktige hender.

Pensle med vann og strø over frø, urter eller salt.

Stekes i 45-50 minutter i 180 grader.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *