NESTE FERMENTERINGSKURS 3. FEBRUAR

Lurer du på hvorfor melkesyregjæring er så bra? I de siste årene har melkesyregjæret mat og drikke blitt veldig populært på resturanter, barer og i de tusen hjem. Men tradisjonene strekker seg mye lenger enn dette, og har mer ved seg enn bare å være en motesak. Fermentering er en konserveringsmetode som tilfører mat og drikke probiotiske egenskaper og mer til!

Kurset varer 2,5 timer og tar for seg ulike drikker og forskjellig måter å tilberede grønnsaker på.

Vi snakker litt generelt og hvorfor det er så bra for deg, praktisk gjennomgang av hvordan vi lager fermentert mat og drikke, og til slutt smaksprøver. Det blir demonstrasjon av kombucha, vannkefir, gingerbug og ketchup. Vi avslutter med en workshop hvor deltakerne prepper grønnsaker for å ta med hjem og fermentere.

I etterkant sender jeg alle oppskrifter på det vi laget på kurset, pluss noen til.

NB! Ta med deg et glass for å få med deg en gingerbug startkultur for å lage flere ulike fermenterte drikker hjemme.

Kurset koster 750,- og har kun 8 plasser. I tillegg til kurset med teori og workshop inkluderer prisen råvarer, glass, en startkultur og ebok.

Kurset holdes i Munkebekken 209, Oslo, med gratis parkering og kort vei til t-bane.

Bindende påmelding sendes til helene.sundby@yahoo.com.

Velkommen til kurs!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *