Neste kurs – FERMENTERINGSKURS 8. JUNI

Nå er det ikke lenge til neste fermenteringskurs. Det holdes hjemme hos meg, og det kommer til å bli et innholdsrikt kurs hvor du får anledning til å stille alle spørsmål du måtte ha. Erfaringsvis er det en del spørsmål nå en skal begynne å fermentere mat og drikke. Hva trenger jeg, hvordan gjør jeg det, hvordan vet jeg holdbarheten, hva er en kultur, trenger man alltid en kultur for å fermentere – er noen av spørsmålene som pleier å komme. Du skal få svar på alle!

Lurer du på hvorfor melkesyregjæring er så bra? I de siste årene har melkesyregjæret mat og drikke blitt veldig populært på resturanter, barer og i de tusen hjem. Men tradisjonene strekker seg mye lenger enn dette, og har mer ved seg enn bare å være en motesak. Fermentering er en konserveringsmetode som tilfører mat og drikke probiotiske egenskaper og mer til!

Fermentert mat og drikke har mange egenskaper.

-Det er næringsrik supermat!
-Det er hjernemat!
-Det er fantastisk for fordøyelsesprosessen!
-Det er supert for immunforsvaret!
-Det produserer K2 vitamin som mange sliter med å få i seg!
-Også B vitaminer er det masse av!
-Øker holdbarheten til maten og dens næringsinnhold!
-Gir deg et kompleks probiotika-innslag i kostholdet som er essensielt for for hele deg!
-Det er anti-aging fra innsiden!
-Det er enkelt å lage og lett å variere!

Kurset varer 2,5 timer og tar for seg ulike drikker og forskjellig måter å tilberede grønnsaker på.

Vi snakker litt generelt, og om hvorfor fermentering er bra for deg. Så blir det en praktisk gjennomgang av hvordan vi lager fermentert mat og drikke, inkluderer demo og gjennomføring for alle deltakere. Det blir også smaksprøver! I etterkant sender jeg alle oppskrifter på det vi laget på kurset i form av en e-bok.

Ta med et glass som rommer ca 1 liter som du kan gjøre klart grønnsaker som skal fermentere hjemme hos deg. Ta også med et mindre glass for å få med deg startkulturen gingerbug.

Kurset koster 650,-

Bindende påmelding sendes til helene.sundby@yahoo.com.

Velkommen til kurs!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *