Nyttårsmiddag – årets siste middag – 5 oppskrifter

På søndag er årets aller siste dag, og vi skal fortære årets siste middag. Hvordan har du tenkt å avslutte året 2017? Her kommer tre favorittmiddager som passer like godt gjennom året, som på selveste nyttårsaften.

En av de aller mest leste oppskriftene på bloggen er denne enkle, men gode saken – helstekt hjorte entrecote med søtpotetmos, ovnsbakte grønnsaker og rørte tyttebær, smaker utrolig digg.  Oppskrift finner du her:

http://www.helenesundby.no/helstekt-entrecote-av-hjort/

Taco har etablert seg som et fredagskonsept i Norge, men ekstra godt er det når man gjør den annerledes. Pluss at det er en likanes rett, som de aller fleste vil digge. Det som er så bra med taco er at det er plukk og miks, og at det finnes så mange varianter. Du kan bruke hvilken som helst kjøttdeig eller kanskje kjøttstrimler, og det er enkelt å lage tilbehøret. Og lager du tilbehøret selv løfter du retten til neste nivå. Her er min variant – villsvin taco med hjemmelaget tacokrydder og salsa, oppskrift finner du her:

http://www.helenesundby.no/villsvintaco-med-sitronromme-og-chunky-salsa/

Biff er på manges liste over favoritter, og denne med pepperbiff, bearnaise og ananas er enkel og veldig god. Oppskriften finner du her:

http://www.helenesundby.no/ytrefilet-med-pepper-og-stekt-ananas/

En enkel festmiddag er å lage gryte – slår alltid an og blir alltid god smak. For eksempel Boeuf bourguignon – oppskrift finner du her:

Boeuf Bourguinon

Mange gleder seg til kalkun på nyttårsaftenen, men det kan bli stort. Mindre selskaper kan med samme hell lage en helstekt kylling. Og steker du den på følgende måte får du saftig, deilig kjøtt på alle deler. Sjekk oppskriften på helstekt butterfly kylling med appelsin og dijonsennep:

Helstekt kylling med appelsin og dijonsennep 

Hva slags planer har du for nyttårsmiddag?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *