Sjokolade frosting

Smøremyk sjokoladefrosting!

Vær litt obs på at kokosolje blir flytende i 27 grader, så passer ikke på rykende ferske kaker eller å steike i sola.

Kjempegod på  dette bananbrødet. Eller knekkebrød og godt med smør. Eller en liten skje når du har lyst på noe søtt og godt.

 

Sjokoladefrosting

  • 1 dl kokosolje
  • 20 g 70% sjokolade
  • 3 ss kakao
  • 2 ts rå honning eller lønnesirup
  • 9 dråper stevia – evt 1 ss honning/lønnesirup
  • En klype salt

 

Ha kokosoljen i et glass og smelt i vannbad.

Ha i den mørke sjokoladen og rør til den er helt smeltet.

Tilsett kakao og søtning. Bruker du honning er det lurt å tilsette dette når blandingen er nærmere romtemperatur men fortsatt lett å røre i. Da bevarer du de fantastiske egenskapene i honningen.

 

Sjokoladefrosting

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *