Fløyelsmyk sjokolademousse med bringebær – masse næring selvfølgelig!

Denne godsaken ble frokosten dagen snuppa ble fem år. Tenk at livets små mirakler kan vokse seg sånn til, og enda er vi bare i startgropen. Det er like sjokkerende hver bursdag, og gjør at jeg må reflektere litt over hva som er viktig her i livet. Hvor lett det er å forville seg inn på ubetydelige ting, mens det står mirakler rett rundt hvert hjørne og venter på oss.

Men over til denne herligheten av en sjokolademousse. Kremete, fyldig, sjokolade, smaksbombe og masse god næring. Avokado, kokosolje, kakao, honning og maca gjør denne næringsrik og holder blodsukkeret stabilt på grunn av de sunne fettsyrene fra avokadoen og kokosoljen. Hva mer kan en be om fra noe som smaker dessert!

 

Sjokolademousse med bringebær (2 porsjoner)

  • 1 moden avokado
  • 3 ss kakao
  • 2 ss kokosolje
  • 2 ss honning
  • 1 ss lønnesirup eller fibersirup
  • 1 ss maca – kan sløyfes
  • 1 ts vanilje
  • en klype salt
  • bringebær til pynt

 

Ha alle ingrediensene i en liten kjøkkenmaskin eller stavmikser. Skal du bruke en blender trenger du å lage flerdoblet oppskrift.

Kjør til alt er godt blandet og konsistensen er fløyelsmyk.

Serveres sammen med friske eller frosne bringebær!

 

Sjokolademousse med bringebær

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *