Verdens viktigste nyttårsforsett

Nå kjenner jeg at jeg går hardt ut her, med løfter om verdens viktigste nyttårsforsett. Men ikke uten grunn, for jeg kan ikke se for meg noe bedre eller viktigere nyttårsforsett å ha.

Vi har nettopp gått inn i et helt nytt år, og for mange er det synonymt med en oppvask av livsstil og refleksjon i forhold til hvordan vi har det og hvordan vi ønsker å ha det. Ofte handler nyttårsforsettene om kroppen vår, og kanskje er helsen også inkludert i tankene. Etter mange år i treningsbransjen er jeg kjent med det voldsomme trykket av mennesker på treningssentrene i januar. Vi skal bli tynnere, mer muskuløse, og få et bedre liv. Man er  skikkelig motivert, men så skjer det, det dabber av og stilner. Og nok en gang sniker følelsen av å ikke å klart målet.

Glem det! Glem alt som heter nyttårsforsetter og sett deg den viktigste intensjonen du kan gjøre for deg selv og andre.

Change your mind, change your world.

Ta et dypdykk inn i deg selv og lær deg hvordan du skaper alle opplevelsene dine. Du vil se livet og livets innhold fra et større perspektiv, og hvordan dette påvirker alle valgene dine, hvorfor du har det som du har det og hvordan du kan ha kjærlighet, indre ro og klarhet,også når det stormer på utsiden.

Å gjøre endringer i livet starter alltid som en innside-jobb. Det er her alt starter. Og det er eneste måten du kan skape endringer som varer, og varer.

Med utgangspunkt i et klart sinn ligger muligheter som du hittil ikke har sett. Og de andre nyttårsforsettene virker som småtterier, endringene glir inn uten stor innsats eller mye jobbing. Løsningene ser du tydeligere, og veien dit er mindre humpete.

Change your mind, change the world.

Ikke bare din verden endres. Du kan ikke unngå å påvirke endringer i verden ved å ta valgene fra din indre styrke og visdom. Du er med på å løfte verden rundt deg. Du er med på å bringe inn kjærlighet, klarhet og visdom. Det er en dominoeffekt. En sommerfugleffekt.

Så årets store intensjon er som de siste årene, å leke seg med min indre visdom som alltid er der. Fra der er alt mulig! Jeg håper vi ses i 2017♥

photo-1452711932549-e7ea7f129399

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *