Mentorprogram

Vil du ha mer ut av livet?

 —

Når vi ikke har det bra eller er på et sted vi kjenner at vi ikke utnytter potensialet vi vet vi har, kan det ta form på mange ulike måter. Men i bunn ligger det en fellesnevner som er årsaken. Hvordan vi skaper vår opplevelse av verden er helt avgjørende for hvordan vi har det. Dette styres av noen enkle prinsipper.

Opplevelse kommer alltid innenfra, er ferskvare og skapes i øyeblikket. Den skapes av tanker i øyeblikkets bevissthetstilstand. Og dette skjer på godt og vondt. Det er altså de samme mekanismene som er involvert i gode og vonde opplevelser.

Vi er bygget så fantastisk og genialt at det er mulig å endre opplevelsen vår. Få nye perspektiver. Se noe nytt som skaper et skifte som preger alle kapitler og sider i ditt liv. I et mentorprogram tar vi sammen fatt på menneskets psykologi og prinsippene bak opplevelsen, hvordan vi fungerer og hvordan du kan skape endringer i ditt liv. I samtaler skaper vi rom for ny innsikt som hjelper deg mot de endringene du ønsker.

Det vi opplever når vi får en bedre forståelse av hvorfor vi føler som vi gjør er en bedre balanse i livet, mer glede, lek, indre ro og styrke. Fokus til å skape det livet du ønsker.

Du kan lese mer om mental helse i bloggen min: www.helenesundby.no/category/mental-helse.

Du kan velge mellom tre ulike mentorprogrammer.

1 – Mentorprogram intensiv 

Dette er et to ukers program for å få en kickstart i din forståelse av deg selv om verden rundt deg, og hvordan det igjen påvirker hvordan du har nå. I løpet av to uker har vi 4 timer sammen og tar utgangspunkt i der du i dag. Dette kan være et fint alternativ for deg som er utålmodig og er veldig motivert for endring NÅ.

Pris – 2500,-

2 – Mentorprogram over 4 måneder

Et forløp med 8 timer fordelt på 4 måneder for å gi deg en jevn strøm med rom for ny forståelse av deg selv og verden rundt deg. Passer bra for deg som liker å strekke læring over tid og reflektere selv underveis.

Pris – 4000,-

3 – Mentorprogram kombo

Dette er et program som kombinerer ‘Mentorprogram over 4 måneder’ og ‘Mentorprogram intensiv’. Dette forløpet går over 4 1/2 måneder med totalt 12 timer, og er for deg som er dedikert til en ny start i livet. Her får du det beste av det beste. En intensiv innføring og med oppfølging over tid. I tillegg til at denne kombinasjonen vil gi deg mest, er prisen også redusert i forhold til å velge de to programmene hver for seg.

Pris – 6000,-

Er du nysgjerrig, eller har spørsmål? Ta kontakt for en uforpliktende samtale:

Telefon: 45516401

Epost: helene.sundby@yahoo.com

Det er veldig gøy å få tilbakemeldinger og her er et par.

Prinsippene bak den menneskelige opplevelsen er noe man må få en innsikt i, og derfor hadde jeg masse spørsmål til Helene. Disse spørsmålene svarte, og forklarte Helene på en enkel og forklarende måte, slik at min forståelse av prinsippene ble klarere og forståelig.
Hun er også veldig tålmodig,  og hjalp meg på en god måte på min vei til å skjønne prinsippene med hjertet, og  dermed åpne opp for innsikten.

-Berit Solberg-

Helene har lært meg at jeg er min egen skaper av mine tanker. Opplevelsen kommer innenfra, og at jeg ikke skal la meg påvirke av opplevelser utenfra.
Etter samtaler med Helene har jeg funnet en indre ro, og jeg har gjennom henne fått hjelp til å endre min tenkemåte til det positive. Jeg er i dag mer avslappet til mine egne tanker.
Helene er god å samtale med, og en varm og hyggelig person.

-Toril –

Comments are closed.