Minikonsultasjon- smartere og enklere omlegging til melkefritt og glutenfritt kosthold

Protein fra melk og mange av kornsortene i norsk kosthold skaper ofte trøbbel for fordøyelsen. Dette er proteiner som kalles kasein og gluten. Det kan merkes hvis utgangspunktet er en fordøyelse som sliter, eller man mangler komponenter i fordøyelsesprosessen for å håndtere dette. Men det kan også være at du ikke opplever symptomer du knytter til fordøyelsen, men andre plager i kroppen som har direkte link til dette. Mange lever i dag med plager som er vanskelig å finne ut av, og kan få stor hjelp ved å fjerne en eller to av disse matvaregruppene fra kostholdet.

Mange synes det er vanskelig å gjøre endringer i kosten. Dette skyldes ofte følgende dilemmaer:

  • Bør jeg sjekke om et kosthold uten melk og/eller gluten kan hjelpe meg til et bedre liv og en bedre hverdag?
  • Hva kan jeg spise?
  • Hvilke produkter fungerer som erstatning til det jeg hittil har vært vant med?
  • Hvordan kan jeg tenke annerledes og ta inn ny kunnskap som gjør overgangen til en suksess?
  • Hvor finner jeg inspirasjon og tips?

Vet du forresten at mange produkter som frontes som alternativer til melkefritt og glutenfritt også fungerer dårlig for kroppen, og er veldig usunne i forhold til produktene/råvarene de skal erstatte. Erstatningsprodukter er big business, men er ingen god løsning i en situasjon hvor kosten skal endres. Det er lurt å tenke annerledes, finne naturlige erstatninger. Eller rett og slett tenke annerledes ved at man innfører ny deilig mat fremfor å fokusere på det man ikke kan spise.

Og ikke minst, endringer handler om tanker og innstilling. Og synes du det er vanskelig å omstille seg, kan jeg love at det blir bedre og lettere bare ved at du ser løsningene og får oppleve at alle endringer kommer med muligheter. For all verdens muligheter ligger der fremfor deg, i påvente å bli benyttet.

Vil du lære hvordan du smartere kan gå over til et kosthold uten gluten og melk, har jeg nå kortere konsultasjoner som kun handler om smartere og enklere omlegging. Det er 30 minutter tettpakket med tips og råd tilpasset din situasjon slik at du kan gjøre endringer nødvendig for deg. Alle spørsmål underveis i din prosess er aktuelle og viktige.

Lurer du på om dette er noe for deg, send en epost til helene@helenesundby.no.

En minikonsultasjon for smartere omlegging av kosten på 30 minutter koster 200 kr. Bestilling gjøres ved å sende en epost til helene@helenesundby.no eller ta kontakt på telefon 45516401.

 

 

 

Comments are closed.