Fiberrike knekkebrød

Fiberrike og supergode knekkis du kan lage selv. Oppskriften er enkel: 4 dl frø ( jeg brukte like mengder linfrø, gresskarkjerner og solsikkefrø)4 ss fiberhusk3 dl glutenfritt mel (f eks…

Les mer

Kinesisk biffgryte

Jeg er veldig klar for litt mer sommervarme, selv om jeg liker norsk sommer, er det bittelitt kaldt altså. Mens jeg venter varmer jeg på kinesisk «comfort food». Denne oppskriften…

Les mer

S ø t p o t e t f r i e s

Etter varme dager med raske og lette måltider i en lang periode, er det i tid for litt mer comfort food. Disse blir vi aldri lei og passer til det…

Les mer

J o r d b æ r s m o o t h i e

250 g frosne økologiske jordbær1 økologisk banan – ta gjerne den med brune flekker0,5 ts tørket vaniljeEn skvett med vann Kjøres i blender til smooth masse. Prøv deg frem med…

Les mer

17. mai favoritter

Det nærmer seg mrd stormskritt den store dagen – 17. mai – dagen hvor vi gleder oss over landet, venner, familie og god mat og drikke. Her får du noen…

Les mer

Müsli-scones

Ta de nøttene du har, eller frø, og det samme med tørket frukt. Bruk det du har i skapet. Denne er er en no-brainer, og er veldig god! Müsli-scones 3…

Les mer

Fryste druer

Et enkelt bytte i lørdagsgodteriet er fryste fruer. Det er enkelt og eneste som trengs er å ha de i fryseren noen timer. Putt de inn fredag kveld og de…

Les mer

Hjemmelagde «husman» knekkebrød

Her har jeg brukt favorittoppskriften min på knekkebrød, men med noen tweeks. Sjekk originalen her: http://www.helenesundby.no/enkle-knekkebrod/ Disse er luftigere og lettere enn originalen, og smaker digg! Variasjon i smak og…

Les mer

Familiebrødet vårt ❤️

Å lage glutenfrie brød er ingen no brainer. Å kjøpe glutenfrie brød har vært uaktuelt, så da var det bare å brette opp ermene og teste seg frem. Og ettersom…

Les mer

En kokosbollekake – to varianter

Yes, nå har jeg testet kokosbollekake noen ganger og kanskje på tide at den kommer på bloggen også! Jeg har ikke vært et dessert menneske, og krem har ikke vært…

Les mer

Sunnere påskemarsipanbiter

Denne oppskriften blir med fra fjorårets påske. Kjempegod! Jeg gjorde det svært enkelt med å trykke den ut i en liten brødform, og helle over smeltet sjokolade og så slenge…

Les mer