Hjemmelaget sunt snop kurs – hjemme hos deg!

Har du lyst til å lære deg å lage ditt eget snop, som er lekkert både for ganen og kroppen? Nå har du mulighet til å lære å lage hjemmelaget snop hjemme hos deg.

Hjemmelaget snop er kjempegodt og veldig enkelt å lage. Dette kurset er for de som trenger inspirasjon for å komme i gang på sitt eget kjøkken og som vil skape nye sunne tradisjoner for seg selv og kanskje de rundt. Med de rette ingrediensene og inspirasjon har du alt du trenger.

Lager du snop selv får du kontroll på hva du spiser av blant annet sukker og kunstige tilsetningsstoffer som ikke er så bra for oss. Hjemmelaget snop kan i tillegg lages næringsrikt, vil gjøre deg fortere mettet og stoppe sug etter salt og søtt.

Dette blir en sosial kveld hvor vi sammen lager snop helt fra scratch. Det blir godt og blandet med sjokolade, konfekt, gelesnop og mye mer. Selvfølgelig blir det å smake på det vi lager, og spiser vi ikke opp alt er det mulig å ta med hjem også. I etterkant får du tilsendt en e-bok med inspirasjon og oppskrifter. Kurset varer ca 3 timer.

Her er det bare å samle sammen en gjeng (6-10 stykker) og bestemme lokaler. Det kan være hjemme hos noen, på en skole eller lignende som har tilgang til benkeplass og kjøkkenfasiliteter. Den som organiserer med både deltakere og lokaler får kurset gratis. Prisen for resterende deltakere 750,- pr deltaker. For færre deltakere enn 6, eller flere enn 10 ta kontakt for egen avtale.

Ta kontakt for planlegging av ditt kurs!

Epost: helene@helenesundby.no eller mobil: 45516401

Hjemmelaget snop kurs

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *