Hva er stress? Ro ned og få et bedre liv

Stress er skadelig. Mye forskning ligger til grunn for konklusjonen og stadig mer føyer seg etter i rekken.

Lytt til kroppen din, den sender signaler du bør ta på alvor. Har du fysiske plager som stiv nakke, vond rygg, uro i kroppen og vondt i hodet kan det være signaler om at kroppen din ikke er på topp. Andre ting som hukommelsesproblemer, problemer med konsentrasjon, svimmelhet og utmattelse er andre tegn. Dette er noen av signalene kroppen sender, men du er ekspert på din kropp, så bli enda bedre kjent med den ved å lytte til den.

Hvordan redusere stress?

Tanker er faktisk årsaken til stress, og vi som mennesker tror så blindt på de noen ganger. Det er altså dine tanker som avgjør om de ytre faktorene stresser deg. Det er slik vi mennesker er og det er veldig uskyldig. Men når vi ser dette, ser koblingen mellom tanker og opplevelsen, så slipper de vonde stressende tankene lettere. Det er da du klarer å se omgivelsene fra andre perspektiver som gir en helt annen opplevelse.

Ro ned!  Ha tillit! Det er da du gir deg selv rom for refleksjoner. Ha tillit til at du har det du trenger for å gjøre det du skal gjøre. Tillit til at alt faller på plass når det skal. Lev i kjærlighet til deg selv og de rundt deg. Alle mennesker handler ut fra egne tanker og prosesser selv om vi våre liv flettes sammen i form av relasjoner. Relasjoner hjemme, på jobben, i butikken og så videre. Men det er fortsatt dine tanker som skaper din verden, og ditt stress! La hodet bli klar som en skyfri himmel. Skyer som kommer går videre av seg selv.

Så oppsummert – ro ned♥

Sol

La hodet bli klar som en skyfri himmel. Skyer som kommer går videre av seg selv.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *