Müsli-scones

Ta de nøttene du har, eller frø, og det samme med tørket frukt. Bruk det du har i skapet. Denne er er en no-brainer, og er veldig god!

Müsli-scones

  • 3 dl havregryn
  • 2 dl valnøtter, hasselnøtter og gresskarfrø
  • 1 dl rosiner
  • 2 ss chiafrø
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts kanel
  • 0,5 ts salt
  • 3 egg
  • 4 ss fibersirup eller honning
  • 4 ss EV olivenolje

Hakk nøttene, det er godt med litt chunky biter.

Bland alt det tørre.

Ha i det våte og bland godt.

Legg deigen på en bakeplate med bakepapir, og bruk en slikkepott til å forme en firkant som er 5-6 cm i høyden.

Stekes i 170 grader varmluft, 180 grader med over-under varme, i 25-30 minutter.

La det hele få avkjøle seg og skjær i passe biter. Oppbevares i lufttett boks i kjøleskap.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *