Wok med løk og kylling

Dette er middagen for den travle ettermiddagen! Kom til under et «jeg bruker det jeg har» eksperiment. Det er for øvrig en ganske vanlig innfallsvinkel her i hus, slik unngår vi mye kast av mat.

 

Wok med løk og kylling (4 porsjoner)

4 løk
8 sjampinjonger
2 fedd hvitløk
2 ss klarnet smør
300 g kylling
salt og nykvernet pepper
Smelt det klarna smøret i en panne. Skjær løken i fine strimler og finhakk hvitløken. Ha i panna og la det surre på medium styrke til løken blir blankt og myk.

Del sjampinjongene i to og skjær hver halvdel i tynne skiver. Ha i panna med løken. La det surre i litt før du tilsetter strimlet kylling. La det frese noen minutter til kyllingen er varm.

Smak til med salt og nykvernet pepper.

 


image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *