GIVEAWAY – SanBiota bredspektret probiotika tilskudd

Har du lyst til å vinne probiotika tilskudd av god kvalitet? Da er det bare å sjekke hvordan du kan delta under. Produktene er sponset av Holum Consulting.

Ubalanse i bakteriesammensetningen i tarmene er ikke et ukjent fenomen, og med probiotika kan du gjenopprette balanse. Visste du at vi skal ha ca 1 kg bakterier i tarmen som fungerer som våre hjelpere, og at en ubalanse kan komme til syne som flere ulike tilstander. Samspillet mellom bakteriene, og tarmbakterier er et hett forskningsemne, og det undersøkes om dette har sammenheng med både tarmrelaterte tilstander, psyken vår og andre ubalanser i kroppen.

Det er gode grunner til å få i seg probiotika om sommeren. Vi blir ofte utsatt for andre bakterier enn vi er vant med når vi krysser landegrensene, særlig i varmere strøk, og probiotiska er med på å beskytte oss fra sykdomsfremkallende bakterier. Og dersom du skulle være så uheldig å bli dårlig i sommer, hjelper de samme bakteriene å korte ned sykdomsprosessen. I tillegg hjelper probiotika med å opprettholde en god fordøyelse i ferien om du skeier ut fra ditt vanlige kosthold.

Hvis du gjennomgår en antibiotika-kur i sommer, er probiotika ekstra nyttig. Dette hindrer at antibiotikaen ikke tar med seg de gode bakteriene sammen med de sykdomsfremkallende som skal ut av kroppen. Balanse er stikkordet.

Det er TRE probiotiske tilskudd som deles ut, av typen Classic. Dette er et bredspektret probiotika-tilskudd. Her kan du lese mer om innholdet: http://www.holcon.no/shop/product/sanbiota-winclove-500-classic-100g?tm=sanbiota

Dersom du ønsker deg en annen variant, kan det ordnes.

FOR Å DELTA GJØR DU FØLGENDE:

1.

Lik facebook-siden min, den finner du her: https://m.facebook.com/helenesundbycoaching/

2.

Lik og skriv «PROBIOTIKA» i kommentarfeltet på følgende innlegg på facebook: https://www.facebook.com/helenesundbycoaching/posts/770753693085519

VINNERNE TREKKES SØNDAG 16. JULI!

Olympiatoppen skriver at det er godt grunnlag for at probiotika:

  • Etablerer en gunstig bakterieflora i tarmen
  • Bekjemper sykdomsfremkallende bakterier i tarmen
  • Forkorter varigheten av diaré, samt andre lettere fordøyelsesforstyrrelser
  • Normaliserer tarmfloraen ved bruk av antibiotika og minsker risiko for diaré som forårsakes av antibiotika
  • Stimulerer immunforsvaret i tarmen
  • Bryter ned melkesukker (laktose) slik at produktet tåles i større grad av personer med laktoseintoleranse

God magefølelse med probiotika


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *