Karamellkaffe som kickstarter morgenen – bulletproof karamell kaffe 

Har du hørt om bulletproof kaffe? Det er en kaffe som man drikker på morgenen som gir energi og stabilt blodsukker. Det er overraskende oppkvikkende. 

Hvis du sliter med frokosten, ikke tar deg tid til frokost, eller sliter med å våkne, er denne kaffen noe å vurdere. 

Så må jeg kommentere innholdet, for fett tenker du kanskje, er ikke det usunt da? Etter tiår med fettfrykt er fettet endelig friskmeld. Men store skip bruker tid på å skifte kurs, og mange opplever fortsatt å være redd. Til deg vil jeg si, gjør undersøkelser og les deg opp på all den litteraturen som foreligger. Dette kommer ikke, dessverre, til å ta for seg feltet, som forøvrig er omfattende. Men, jeg vil poengtere hvor viktig det er at vi tar stilling til og ansvar over hva vi putter i kroppene våre. 

Når det er sagt, det er ikke ett fett hva du spiser av fettsyrer. Mye omega 6 gir økt betennelse, særlig om den er i ubalanse med omega 3. Transfett og manipulert fett som planteoljer sommer herdet, bør du holde deg unna. 

Dette er en variant av bulletproof kaffe, bare med deilig karamellsmak. Så elsker du karamellsmak og kaffe, er denne til deg.


KARAMELLKAFFE MED KICK

  • 2 dl kaffe
  • 1 ss smør
  • 1 ss mct olje eller kokosolje
  • 2 ts fibersirup gold
  • En klype tørket vanilje

Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til det er en skummende blanding. 

Fyll opp kaffekoppen din og nyt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *