Søndagsfrokost med egg og bacon

Dette har blitt min absolutte favorittfrokost og er verdig den beste helgeplassen – og til hverdags for de som liker god mat da også:) Den er perfekt for deg som ikke spiser brød. Jeg har prøvd mange varianter av egg og bacon frokost som ikke helt har kommet dit at det kan konkurrere med den tidligere elskede foccacia, egg og bacon. Denne har kommet dit♥

 

Søndagsfrokost med egg og bacon (1 person)

  • 2 egg
  • Bacon
  • 5 blader hjertesalat
  • 2 ss parmasan
  • friske urter – jeg brukte timian og rosmaring
  • salt og pepper
  • En god olivenolje

 

Kok eggene slik du liker de, jeg elsker plommen ved 7 minutter, og stek baconet. Riv hjertesalatbladene i passe biter, ha over olivenolje, salt, pepper og urter (disse varierer jeg ofte og tar det jeg har) og bland slik at salaten dekkes. Legg over egg og bacon, og strø til slutt over parmasanen. Er du ekstra glad i smaker, ta gjerne en ny runde med pepper og urter, og kanskje litt salt. Kongen av søndagsfrokostene.

 

Søndagsfrokost med egg og bacon Søndagsfrokost med egg og bacon

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *