Nyttårsdesserter – en søt avslutning med mindre sukker

Nyttårsmiddagen følges oftest av en dessert, og her får du noen tips til desserter som er både enkle og gode. Har du dessertplaner for nyttårsaften? Eller kan du trenge noen tips kanskje. Når du leser denne lista skjønner du nok at desserter med sjokolade og bær er mine smaksfavoritter. Hvis du også liker det er det bare å følge på under.

Sjokoladepudding med vaniljesaus er manges favoritt, den kan lages på forhånd og er enkel å servere. Sjekk oppskriften her:

Melkefri sjokoladepudding

Denne firelags oreokaka kan du også lage dagen før og smelter i munnen – så digg! Oppskriften finner du her:

Fire lags OREO KAKE som smelter i munn – uten melk

Panna cotta er en kjent og kjær italiensk dessert som er fin å servere i porsjonsglass eller vinglass for enda flottere innpakning. Denne er med kokosmelk, jordbær og lime. Oppskrift finner du her:

http://www.helenesundby.no/panna-cotta-med-limemarinerte-jordbaer-uten-melk/

Når vi først er innom jordbær må denne sorbeten nevnes, noen ganger er det enkleste det beste. Denne er god helt for seg selv, gjerne i litt ekstra flott glass, eller med sjokoladesaus eller karamellsaus. Oppskriften finner du her:

Jordbærsorbet – en sikker vinner – superenkel å lage

Oppskrift på sjokoladesaus:

Sjokoladesaus på tre minutter

Oppskrift på karamellsaus:

Karamellsaus  eller mandel karamellsaus

Sjokoladeganasjekake med rista hasselnøtter er en rik og mektig dessert for sjokoladeelskeren. Vil du ha et ekstra lag er nøttebunn et supert alternativ, enten raw varianten eller en stekt nøttebunn som suksessterten har. Oppskriften finner du her:

Sjokoladeganache kake med ristet hasselnøtter og havsalt

Vi fortsetter i sjokoladesporet – med en like god sjokoladepai som ikke krever varmebehandling. Oppskriften finner du her:

Mørk og fyldig sjokoladepai – sjokoladeterapi

Neste ut er mokkapudding, en av minstemanns all time dessertfavoritter. Den ser kanskje ikke så spennende ut, men smaken står det ikke noe på. Kan serveres i fine porsjonsskåler eller i en bolle hvor gjestene kan forsyne seg selv. Oppskriften finner du her:

http://www.helenesundby.no/moccapudding/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *