Vil du jobbe med doTERRA sine eteriske oljer?

Lavendel er en av de mest kjente, anvendelig eteriske oljene. Dufter fantastisk og har mange egenskaper vi kan dra nytte av.

Lavendel er en av de mest kjente, anvendelig eteriske oljene. Dufter fantastisk og har mange egenskaper vi kan dra nytte av.

Drømmer du om å jobbe med eteriske oljer?

Har du vurdert å utdanne deg i aromaterapi, men er egentlig ikke mest interessert i massasjedelen av det – mer interessert i hvordan vanlige personer kan bruke oljer i hverdagen?

Er du nysgjerrig på de terapeutiske effektene av oljer og hvordan de kan brukes for hver enkelt person?

Kan du se for deg å dele eteriske oljer med andre, lære folk hvordan de bruker oljene og jobbe i team sammen med andre som gjør det samme?

Vi søker flere til vårt team.

Her får du opplæring og støtte av de andre i teamet, tilgang til vår private facebookgruppe for teamet, og du får privat mentoring fra oss.

Vi brenner for å hjelpe andre nå sine drømmer og mål.

Hvordan ville du trives om du..

♥Hadde tidsfrihet så du kan bruke mer tid med familien og de personene som betyr mest for deg?

♥Kunne slutte i jobben din og tjene like mye, eller mer, men å jobbe for deg selv hjemmefra?

♥Kunne ha din egen forretning, være din egen sjef, og bruke hver dag til å lære andre å føle seg på topp fysisk, emosjonelt og finansielt, endre liv til det bedre?

Kanskje du jobber i en full jobb som ikke fører deg dit du vil, eller som du ikke trives med. Kanskje du skraper kontoen din hver måned, og lurer på når det skal bli bedre. Eller kanskje du klarer seg supert finansielt, men du mangler tilfredsstillelse og glede fra å utfylle din unike oppgave i verden og følge dine drømmer.

Vi ønsker å vise deg hvordan du kan jobbe med verdens beste eteriske oljer!
Vi mener ikke at du skal slutte i jobben eller gjøre noe drastisk. Vi ber deg om å være bestemt på at du vil gjøre noen endringer i livet, og skape det livet du ønsker. Det du trenger for å starte er å bestemme deg for denne forandringen.

Du har drømmene. Du har gavene, talentene, og egenskapene til å utvide din påflytelse i verden større enn det er nå. Vi har erfaringen og trening til å guide deg. Vi er er for å heie deg videre, støtte deg i dine drømmer, bli en guide mens du tar action som vil produsere nye resultater i livet ditt, og mange andres liv. Vi kan vise deg hvordan du bruker universet til din fordel for å skape suksess.

Comments are closed.