Kurs og events

13. mai 2018 kl 12:00-14:00

WORKSHOP – LAG DIN EGEN TERAPEUTISKE OLJEBLANDING

Dette kurset altså! Her skal vi lage vår egen miks med eteriske oljer og baseolje. Du kan velge mellom fire forskjellige oppskrifter, og ta med deg hjem edle dråper. Følgende oljeblandinger skal vi lage:

  • Løfte humør.
  • Støtte bedre og dypere søvn.
  • Åpne tette neser og lindre sesongallergi.
  • Fremme konsentrasjon og hukommelse.

Du kan lese mer om kurset her: https://www.facebook.com/events/575496962828523/

Bindende påmelding sendes til helene@helenesundby.no

17. mars 2018 kl 11:00 – Oslo

SLIK LAGER DU DITT EGET PÅSKESNOP

På dette kurset skal vi lage hjemmelaget snop, det blir sjokolade og konfekt, salt og søtt, immunstyrkende gelesnop og mer. Vi holder på i tre timer, og det er plass til åtte deltakere.

Les mer om arrangementet her: https://www.facebook.com/events/162298717898374??ti=ia

3. februar 2018 kl 14:00 – Oslo

FERMENTERING AV MAT OG DRIKKE – ET INTRODUKSJONSKURS 

Lær å lage fermentert mat og drikke på egen kjøkkenbenk. Fermentering er skikkelig i vinden, og er en kunst og tradisjon som mennesker har bevisst brukt for konservering og foredling av mat i mange, mange år. Mange kjente kokker og restauranter med fokus på råvaren, har ofte innslag av fermentert mat. For ikke å snakke om asiatisk mat, hvor fermentert mat aldri mistet sin posisjon. Nå har fermentering igjen kommet til folket også i vestlige land. Vil du lære hvordan du kan utnytte naturlige prosesser i naturen og lage deilig mat og drikke som er sunt er det bare å henge seg på. Bindende påmelding sendes til helene@helenesundby.no

Har du spørsmål hører jeg gjerne fra deg. Send en epost.

Sjekk facebook arrangementet her: https://www.facebook.com/events/444173402647430/

 11. november 2017 kl 12:00 – Oslo

FERMENTERINGSKURS MED JULETEMA!

Lær deg å lage fermentert mat og drikke med julens varme krydder og smaker. Du lærer å melkesyregjære grønnsaker og frukter, samt hvordan du kan sette julepreg på fermenterte drikker som kombucha, vannkefir, frukt- og urtedrikker. Teknikkene du lærer kan du selvfølgelig bruke for å fermentere mat og drikke hele året. Det blir gjennomgang av teori, hvordan bruke det man lager, demonstrasjoner og workshop hvor du lager din egen tradisjonelle surkål slik den opprinnelig ble laget, eller en mer ungdommelig rødkål med eple og kanel. Du tar med deg grønnsakene du lager hjem, slik at det fermenteres hjemme på din kjøkkenbenk. Da har du spennende tilbehør til julematen som er rett rundt hjørnet.

Les mer om kurset og hvordan du melder deg på her: https://www.facebook.com/events/119997931978001/?ti=icl

3. november 2017 kl 12:00 – Oslo

FERMENTERINGSKURS MED JULETEMA!

Lær deg å lage fermentert mat og drikke med julens varme krydder og smaker. Du lærer å melkesyregjære grønnsaker og frukter, samt hvordan du kan sette julepreg på fermenterte drikker som kombucha, vannkefir, frukt- og urtedrikker. Teknikkene du lærer kan du selvfølgelig bruke for å fermentere mat og drikke hele året. Det blir gjennomgang av teori, hvordan bruke det man lager, demonstrasjoner og workshop hvor du lager din egen tradisjonelle surkål slik den opprinnelig ble laget, eller en mer ungdommelig rødkål med eple og kanel. Du tar med deg grønnsakene du lager hjem, slik at det fermenteres hjemme på din kjøkkenbenk. Da har du spennende tilbehør til julematen som er rett rundt hjørnet.

Les mer om kurset og hvordan du melder deg på her: https://www.facebook.com/events/170554916855070/?ti=icl

23. september 2017 – Skotterud

FERMENTERING AV MAT OG DRIKKE – ET INTRODUKSJONSKURS 

Lær å lage fermentert mat og drikke på egen kjøkkenbenk. Fermentering er skikkelig i vinden, og er en kunst og tradisjon som mennesker har bevisst brukt for konservering og foredling av mat i mange, mange år. Mange kjente kokker og restauranter med fokus på råvaren, har ofte innslag av fermentert mat. For ikke å snakke om asiatisk mat, hvor fermentert mat aldri mistet sin posisjon. Nå har fermentering igjen kommet til folket også i vestlige land. Vil du lære hvordan du kan utnytte naturlige prosesser i naturen og lage deilig mat og drikke som er sunt er det bare å henge seg på.

Les mer om kurset og hvordan du melder deg på her: https://www.facebook.com/events/674115929465270??ti=ia

7. september 2017 – Oslo

FERMENTERING AV MAT OG DRIKKE – ET INTRODUKSJONSKURS 

Lær å lage fermentert mat og drikke på egen kjøkkenbenk. Fermentering er skikkelig i vinden, og er en kunst og tradisjon som mennesker har bevisst brukt for konservering og foredling av mat i mange, mange år. Mange kjente kokker og restauranter med fokus på råvaren, har ofte innslag av fermentert mat. For ikke å snakke om asiatisk mat, hvor fermentert mat aldri mistet sin posisjon. Nå har fermentering igjen kommet til folket også i vestlige land. Vil du lære hvordan du kan utnytte naturlige prosesser i naturen og lage deilig mat og drikke som er sunt er det bare å henge seg på.

Les mer om kurset og hvordan du melder deg på her: https://www.facebook.com/events/1903598763189719??ti=ia

8. juni 2017 – Oslo

FERMENTERING AV MAT OG DRIKKE – ET INTRODUKSJONSKURS 

Lær å lage fermentert mat og drikke på egen kjøkkenbenk. Fermentering er skikkelig i vinden, og er en kunst og tradisjon som mennesker har bevisst brukt for konservering og foredling av mat i mange, mange år. Mange kjente kokker og restauranter med fokus på råvaren, har ofte innslag av fermentert mat. For ikke å snakke om asiatisk mat, hvor fermentert mat aldri mistet sin posisjon. Nå har fermentering igjen kommet til folket også i vestlige land. Vil du lære hvordan du kan utnytte naturlige prosesser i naturen og lage deilig mat og drikke som er sunt er det bare å henge seg på.

Les mer om kurset og hvordan du melder deg på her: https://www.facebook.com/events/608666279328830/?ti=icl

6. april 2017

LAG HJEMMELAGET PÅSKESNOP

Har du lyst på inspirasjon og lære hvordan du kan fylle påskeegget med hjemmelaget snop? Da er dette kurset for deg. I løpet av to, tre timer skal vi lære om fordelene med hjemmelaget snop, og hvorfor det er sunt, samt lære masse om oppskrifter på sjokolade, konfekt, gelésnop og mye mer.

Les mer på facebookarrangementet her: https://www.facebook.com/events/745863078900982/

9. mars 2017

INTRO KURS TIL FERMENTERING AV MAT OG DRIKKE

Lær å lage fermentert mat og drikke på egen kjøkkenbenk. Fermentering er skikkelig i vinden, og er en kunst og tradisjon som mennesker har bevisst brukt for konservering og foredling av mat i mange, mange år. Mange kjente kokker og restauranter med fokus på råvaren, har ofte innslag av fermentert mat. For ikke å snakke om asiatisk mat, hvor fermentert mat aldri mistet sin posisjon. Nå har fermentering igjen kommet til folket også i vestlige land. Vil du lære hvordan du kan utnytte naturlige prosesser i naturen og lage deilig mat og drikke som er sunt er det bare å henge seg på.

Les mer på facebook arrangementet her: https://www.facebook.com/events/757269821096040/

Hele året

helenesundby.no

Lær å fermentere maten og hva det gjør for deg.

FERMENTERINGSKURS HJEMME HOS DEG!

Jeg holder kurs i fermentering gratis for deg som ordner med lokaler og deltakere. Dette kan være hjemme hos deg eller et annet egnet sted. Det som trengs er benkeplass/bord, tilgang til frisk vann og enkle kjøkkenfasiliteter.

Kurset varer 2-3 timer og tar for hvorfor det er bra for helsen din og praktisk gjennomgang. I løpet av kurset går vi igjennom brygging av kombucha og vannkefir, hjemmelaget ketchup og fermenterte grønnsaker av ulike slag. Innholdet kan variere noe. Dersom det er ønskelig går vi også igjennom melkefrie alternativer til hjemmelaget yoghurt. Innhold vil variere men etter endt kurs vil dere komme i gang og forstå den enkle prosessen og de mange mulighetene.

Det blir anledning til smaksprøver og deltakerne vil få med seg startkultur til kombucha og vannkefir slik at de kommer i gang med fermenteringskunsten selv.

Les mer om kurset her: Fermenteringskurs – en introduksjon hjemme hos deg

Ta kontakt hvis du er nysgjerrig eller allerede nå har en gjeng som er klar!

Mobil: 45516401 eller epost: helene@helenesundby.no

FERMENTERINGSKURS FOR BEDRIFTER

Jeg holder også kurs for bedrifter, for bedriftens kunder og omkrets, eller for bedriftens ansatte som en del av en sosial kveld.

Kurset styrker samhold fordi vi i fellesskap lager mat og er sosiale. I tillegg er dette helsebringende og kan bidra til de ansattes helse og bevisstgjøring rundt en god helse og et godt liv med mindre sykdom og fravær.

Betingelsene vil være noe annerledes enn ved private kurs, og variere utifra bedriftens ønsker. Innholdet vil selvfølgelig være like godt. Du kan lese mer om fermenteringskurs i her: Fermenteringskurs – en introduksjon hjemme hos deg

Ta kontakt om du vil vite mer:

Mobil: 45516401 eller epost: helene@helenesundby.no

Lær å lage hjemmelaget snop

Lær å lage hjemmelaget snop

LÆR Å LAGE HJEMMELAGET SNOP!

Hjemmelaget snop er kjempegodt og veldig enkelt å lage. Dette kurset er for de som trenger inspirasjon for å komme i gang på sitt eget kjøkken og som vil skap
e nye sunne tradisjoner for seg selv og kanskje de rundt. Med de rett ingrediensene og inspirasjon har du alt du trenger.

Mer informasjon finner du på her: http://www.helenesundby.no/snop-kurs/

Comments are closed.