Kostholdsveiledning

Jeg brenner for sunn livsstil som passer den enkelte. Å leve sunt er ikke en åtte ukers diett, men en livsstil du er komfortabel med. Kosthold er noe vi ikke kommer utenom, og er en viktig variabel for god helse.

Kostholdsveiledning passer for deg som ønsker endring i ditt kosthold enten som et proaktivt tiltak eller på grunn av ulike ubehag og forhold. Kanskje har du:

 • allergi eller matintoleranse
 • ubehag i mage og tarm
 • et ønske å gå ned eller opp i vekt
 • ønske om mer energi
 • ønske om å bli kvitt matavhengighet ( for eksempel sukker!)
 • ønske om stabilt blodsukker
 • ønske om bedre humør
 • andre forhold som har gjør at du ikke opplever at kroppen er som den skal
 • ønske om et kosthold som holder deg unna punktene over

Sammen ser vi på kosthold og livsstil for å få deg dit du vil.

Kostholdsveiledning er for deg som:

 • Ønsker å gjøre endringer, og dermed oppnå et annet resultat.
 • Er villig til å ta ansvar.
 • Har et lengre perspektiv, enn kortsiktige dietter.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om kartlegging av dine behov og ønsker. Sammen finner vi ut av ditt behov basert på dine ønsker. 

Send epost til: helene@helenesundby.no eller ring 45516401.

Hvordan foregår kostholdsveiledning

Hva skjer på en førstegangskonsultasjon? Her går vi igjennom din historie og kartlegger dine utfordringer og ønsker, og vi setter i gang med konkrete endringer som kan få deg dit du vil. Førstegangskonsultasjonen varer ca 90 minutter.

Hva skjer på en oppfølgingstime? Ofte blir en veldig inspirert til endring og går på med friskt mot etter en førstegangskonsultasjon, og bra er det. I en oppfølgingstime opprettholder vi motivasjon, fokus, håndterer nye utfordringer og spørsmål som dukker opp når en beveger seg inn i ukjente områder. Det kan også være behov for tilpasning av strategien. Oppfølgingstimer varer ca 45 minutter.

De beste resultatene får du ved å holde fokus over tid. For mange er dette utfordrende, og derfor selger jeg kun pakkeløsninger som går over tid. Det gir deg mest valuta for pengene og gir deg mye større sjanse for at endringene blir en god og varig opplevelse. I prisen inngår forarbeid, kostholdsanalyse, konsultasjon, ledelse gjennom endringsprosessen, etterarbeid og spørsmål underveis.

Pakken inkluderer 1 førstegangskonsultajson + 3 oppfølgingstimer.

Pris – 2000,-

Hvorfor kjøpe en pakke

Endring skjer over tid, og erfaringsmessig er det behov for både kostholdsveiledning og hjelp til implementering i hverdagen. Mange har dårlig tid eller synes det er vanskelig å gjennomføre. En pakke sørger for at du blir ivaretatt over tid og legger forholdene til for at du skal lykkes. Både du og jeg vil at du skal lykkes!

Hvor møtes vi?

Veiledningen skjer online (skype) eller på et avtalt sted. Online er et fint alternativ som gir fleksibilitet geografisk og tidsmessig. Noen ønsker en mer praktisk tilnærming og da er det fint å møtes på det kjøkkenet endringene skal skje. En tredje mulighet er å møtes et avtalt sted som passer oss begge.

Min bakgrunn

Jeg er nysgjerrig på hvordan vi fungerer som mennesker, hvordan vi er like og hva som gjør at vi har forskjellige behov. Jeg ønsker å inspirere til en sunnere hverdag som fremmer god helse og et godt liv. For meg betyr det en helhetlig tilnærming. Dette har vært drivkraften i min bakgrunn.

Jeg har en bachelor i psykologi fra Universitetet i Oslo og en toårig coachutdanning hvor jeg nå er NLP Master Practitioner og 3P mentor. Jeg har kostholdsveileder fra Tunsberg Medisinske Skole i tillegg til mange års erfaring med mat, kosthold og allergier. Jeg liker å holde seg oppdatert og deltar jevnlig på kurs og konferanser innen matlaging, kosthold, helse og psykologi.

Å endre kosthold krever kunnskap om hvordan sette sammen et kosthold som gjør deg til en god versjon. Og like viktig, hvordan få til endringene. Kunnskapen skal omsettes til praksis og bli til nye, gode vaner som gir deg resultatet du ønsker. Dette skal vi få til sammen, og jeg skal støtte deg i prosessen.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om kartlegging av dine behov og ønsker. Sammen finner vi ut av ditt behov basert på dine ønsker. 

Send epost til: helene@helenesundby.no eller ring 45516401.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *