Slik kommer du i gang med eteriske oljer med meg

Velkommen til det som har blitt en viktig del i mitt liv, nemlig eteriske oljer. Jeg er opptatt av grønn livsstil, enten det er på matfatet, på huden, fysisk eller psykisk, valgene vi tar eller omgivelsene vi lever i pakt med.

Da jeg sto ovenfor en utfordring med kraftig eksem og melkeintoleranse som mor, kom jeg over eteriske oljer og terapeutisk bruk av disse. Det er nå flere år siden og jeg har høstet mange erfaringer i forhold til både bruksområder og effekt, til hverdag og akutte situasjoner, og elsker oljene mer og mer for hver oppdagelse, og jeg har mange igjen.

Noe av det jeg har brukt eteriske oljer til:

?Bedre og dypere søvn.

?Løfte humør.

?Øke fokus og konsentrasjon.

?Få fart på energi og drivkraft.

?Lage hudpleie og hjemmespaprodukter.

?Lage effektive, miljøvennlige rengjøringsprodukter.

?Miljøvennlig livsstil.

?Naturlig og potent husapotek for akutte plager.

?Styrke immunforsvaret.

?Hjelpe fordøyelsessystemet.

?Holde mygg og insekter unna.

?Lindre og bedøve insektsbitt.

?På solbrent hud og andre hudproblemer som eksem og akne.

?Såre muskler og ledd.

?Og myyye mer!

Kvalitet er viktig hvis du vil ha full effekt og garanti for det du smører deg med, puster inn og kanskje tar innvortes. Derfor har jeg valgt doTERRA. Jeg er veileder innen eteriske oljer og gir behandlinger med eteriske oljer, kun fra doTERRA.

Hvem er du?

Jeg er glad for at du er her, fordi jeg vet at vi deler lidenskapen for å leve et godt liv – hvor viktig det er hva du putter i deg av mat og rene produkter, hva du smører på deg, hvordan du håndterer stress og tar vare på deg selv med livsstils valgene du tar daglig. Og at du vil lære enda mer. Hvis ikke ville du ikke lest dette.

Hvis du er som meg, har du høye krav til hva du putter i deg og på deg. Du er kvalitetsbevisst – ønsker gode, potente, naturlige produkter – sammen med verktøy og informasjon for å skape et sunt og rikt liv for deg og de rundt deg.

Det er enkelt å komme i gang?

Ditt doTERRA medlemskap gir deg tilgang til potente, nydelige eteriske oljer av super kvalitet. Du kan handle når det passer deg og har full kontroll over din egen handlekurv. Produktene kommer til ditt nærmeste postkontor etter ca 1 uke. 5 millioner mennesker handler produktene på denne måten.

Flesteparten begynner med en av startpakkene, men du kan også åpne en medlemskonto for ca 195 kroner (20 euro) pr år og kjøpe de produktene du ønsker. Dette gir deg innkjøpspris som er 25% rabatt. Bestiller du månedlig får du tilgang til et enda bedre fordelsprogram. Kommende år får du en gratis olje inkludert når medlemskapet skal fornyes.

Startpakkene doTERRA tilbyr har medlemskapet inkludert, samt oljer og produkter som beskrevet under.

Hva mer får du?

Du blir inkludert i et nettverk av doTERRA brukere på facebook med inspirerende utdanning om en naturlig livsstil og bruk av oljene, pluss tilgang til alle ressurser teamet vårt har for å hjelpe deg i gang.

Startpakkene

Det er 2 startpakker å velge mellom i Norge. Begge inkluderer gratis medlemskap i 1 år.

 

FAMILY STARTPAKKE

Dette er den mest valgte pakken, fordi den inneholder 9 oljer som vil dekke 80 % av dine helsebehov for familien. I tillegg gjør den det mulig for deg å bruke oljene på 3 måter.


Fraksjonert kokosolje – til å blande oljene ut for bruk på huden.

Vegetabilske kapsler – til å ta noen dråper innvortes ved behov (vi lærer deg hvordan du trygt kan gjøre dette).

Diffuser – sprer oljene i rommet så du puster de inn. En diffuser avgir kald damp i stedet for å ødelegge effekten av oljene ved å bruke de i aromalamper med levende lys.

Her får du alt du trenger for å komme i gang, med anvendelige oljer,  og så kan du ekspandere med andre oljer i andre omgang om du vil.

Hva koster den? 

Startpakkepris er 2800 kr // Verdien av pakken er 4300 kr

// Du sparer 1500 kr // Som tilsvarer 35% rabatt!

 

 

 

 

 

 

BASIC STARTPAKKE

For deg som vil begynne med et mindre utvalg av oljer, har vi Basic pakken.

Den kommer med 6 forskjellige oljer + kokosoljen til å blande de ut med.

Her er det valgt ut de vanligste oljene man ofte starter med, Peppermynte, Sitron og Lavendel. I tillegg får du energigivende Villappelsin, ZenGest for magen og On Guard for immunsystemet.

Du får tilgang til de samme ressursene, så du kan lære hvordan du integrerer disse oljene i din hverdag.

Hva koster den? 

Startpakkepris er 1400 kr // Verdien av pakken er 2250 kr //

// Du sparer 850 kr // Som tilsvarer 35% rabatt!

 

 

 

Oljenes egenskaper:

ZenGest – støtter fordøyelsen.

Sitron – gir fokus og er rensende.

Frankincense – energi og celle fornyelse.

Peppermynte – energi, fokus, åpner bihulene og muskulære spenninger.

Lavendel – beroligende for hud, sinn og søvn.

On Guard – stimulerer immunforsvaret og er veldig fin når man kjenner at man brygger på noe.

Oregano – kraftfull antioksidant og styrker immunsystem.

Rosmarin – hukommelse og fokus.

Villappelsin – energi og glede.

Ingen av pakkene som passer deg? Ta kontakt, så kan vi sette sammen en egen pakke bare for deg. Den vil ikke ha like mye rabatt, men da får du akkurat det du vil ha satt sammen. Men jeg er veldig sikker på at du vil elske en av startpakkene, selv om du i dag ikke kjenner alle eller noen av oljene. Det er en grunn til at de er satt sammen som startpakke.

 

Hva skjer når du har fått oljene?

Med dette følger det med masse gratis ressurser slik at du kommer i gang og vet hvordan du skal bruke oljene. Det inkluderer blant annet en personlig veiledningstime med meg, en lukket facebook gruppe hvor du kan stille spørsmål, og personlig oppfølging av meg.

 

Slik kommer du i gang!

Er du klar? Jeg hjelper deg med å registrere deg som medlem og kjøp av startpakken du ønsker å begynne med. Jeg viser deg rundt i systemet slik at du vet hvordan du kan gjøre det neste gang helt på egen hånd i ditt tempo, når det passer deg. Send avgårde en epost til helene@helenesundby.no eller du ringer meg på 45516401.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *