Om meg

Hei og velkommen!

Mitt navn er Helene Sundby, en -79 modell, som jobber som veileder/mentor i endringsprosesser, ofte innen kosthold og livsstilsarenaer som søvn, mestring, stressforståelse og grønn livsstil. For tiden jobber som veileder i Oppfølgingsenheten Frisk, hvilket tar det meste av tiden, her trives jeg veldig godt med fantastiske kollegaer og arbeidsoppgaver. I tillegg gjør jeg veiledning innen sikker bruk av eteriske oljer og kostholdsveiledning.

God helse er viktig, og også en stor lidenskap. Helse er faktisk det viktigste, ingenting har større verdi for oss, selv om vi kan bli blendet til å tro noe annet i øyeblikket. For meg er god helse livskvalitet, god psykisk helse med gode og dårlige dager, tilstedeværelse, mental innstilling, evnen til å hente krefter, evne til å glede seg over alt det flotte livet har å by på, evne til å tillate seg å ha det dårlig i perioder, evne til å ta vare på seg selv, vitalitet, energi, sunn hud med glød, fordøyelse som fungerer som den skal, godt med søvn og restitusjon, glede, takknemlighet, trygghet, livsstilsvalg som er gode for kropp og sjel, og at livet er en reise fra ende til annen, det er en prosess som alltid er i endring.

Min bakgrunn

Mat har jeg alltid vært opptatt av mat og det sosiale med mat, og jeg elsker å eksperimentere med nye og gamle oppskrifter. Da jeg fikk barn gikk det enda dypere og jeg ble nysgjerrig på hva maten faktisk inneholdt og hvordan den påvirket oss. Samtidig fikk jeg barn nummer to, som hadde melkeintoleranse. Han var forferdelig dårlig, og dessverre lite hjelp å få. Jeg utdannet meg til kostholdsveileder og fant veien ut av det selv. Dette har videre glidd over i å jobbe med særlig intoleranser og overgangsprosessen med det. Jeg synes kostholdet og livsstil er utrolig viktig, det er livsnødvendig og valgene vi gjør har så mye å si for kroppen og psykens form. Mer enn det de fleste tror. Det har jeg fått erfare med egne barn og meg selv, og etterhvert har det blitt en del klienter.  Det er veldig givende å bidra til at andre kan få det bedre.Helene Sundby portrett august 2015

For meg handler det ikke om kortsiktige mål, men å finne en sunn livsstil som får oss til å skinne fysisk og mentalt. Det skal være godt og enkelt. Livet er rett og slett til for å nytes!

Min formelle bakgrunn

Jeg er nysgjerrig på hvordan vi fungerer som mennesker, hvordan vi er like og hva som gjør oss forskjellige. Mitt mål er å inspirere til en sunn og enkel hverdag som fremmer god helse og et godt liv. For meg betyr det en helhetlig tilnærming. For fysisk og psykisk henger vi veldig tett sammen.

Jeg har en bachelor i psykologi fra Universitetet i Oslo, toårig coachutdanning som inkluderer sertifisering i to coachingretninger:  nevrolingvistisk programmering og de tre prinsippene bak all menneskelig opplevelse. Jeg er sertifisert kostholdsveileder fra Tunsberg Medisinske Skole, og har også sertifisering som veileder innen naturlig hudhelse. Til sist, men ikke minst er jeg veileder innen sikker bruk av eteriske oljer fra fantastiske kvalitetsojler fra doTERRA. Oljene er konsentrerte og fra planteriket, med flotte egenskaper for fysiske og psykiske forhold. For ikke å snakke om at de appellerer til vårt velbehag.

Er du nysgjerrig på mental helse, kosthold eller eteriske oljer hører jeg gjerne fra deg! Legg igjen en kommentar under, eller sende meg en e-post: helene.sundby@yahoo.com

Helene :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *