Om meg

Hei og velkommen!

Mitt navn er Helene Sundby, en -79 modell, som jobber som veileder, coach og kostholdsveileder. For tiden jobber som veileder i Oppfølgingsenheten Frisk, doTERRA veileder(eteriske oljer) og tar jevnlig inn nye kunder til kostholdsveiledning. Jeg holder kurs og blogger her på helenesundby.no om mat, helse og livsstil.

God helse for meg er viktig, og også en stor lidenskap. For meg er god helse livskvalitet, god psykisk helse, tilstedeværelse, mental innstilling, evnen til å hente krefter, evne til å glede seg over alt det flotte livet har å by på, evne til å tillate seg å ha det dårlig i perioder, evne til å ta vare på seg selv, vitalitet, energi, glede, trygghet, livsstilsvalg som er gode for kropp og sjel, og at livet er en reise fra ende til annen.

Mat har jeg alltid vært opptatt av mat og jeg elsker å eksperimentert med oppskrifter. Da jeg fikk barn gikk det enda dypere og jeg ble nysgjerrig på hva maten faktisk inneholdt og hvordan den påvirket oss. Dette har videre glidd over i å jobbe med kostholdsveiledning. Jeg synes kostholdet og livsstil er utrolig viktig, det er livsnødvendig og valgene vi gjør har så mye å si for kroppen og psykens form. Mer enn det de fleste tror. Derfor er det veldig givende å bidra til at andre kan få det bedre.

Helene Sundby portrett august 2015

For meg handler det ikke om kortsiktige mål, men å finne en sunn livsstil som får oss til å skinne fysisk og mentalt. Det skal være godt og enkelt. Livet er rett og slett til for å nytes!

Min bakgrunn

Jeg er nysgjerrig på hvordan vi fungerer som mennesker, hvordan vi er like og hva som gjør oss forskjellige. Mitt mål er å inspirere til en sunn og enkel hverdag som fremmer god helse og et godt liv. For meg betyr det en helhetlig tilnærming. For fysisk og psykisk henger vi veldig tett sammen.

Jeg har en bachelor i psykologi fra Universitetet i Oslo, toårig coachutdanning som inkluderer både nevrolingvistisk programmering og de tre prinsippene bak all menneskelig opplevelse, kostholdsveileder fra Tunsberg Medisinske Skole. Jeg liker å holde seg oppdatert og er nysgjerrig, og deltar jevnlig på kurs og konferanser innen matlaging, kosthold, helse og psykologi.

I tillegg til mental helse og kosthold, jobber jeg også med noen fantastiske eteriske oljer fra doTERRA. Oljene er konsentrerte og fra planteriket, med flotte egenskaper for fysiske og psykiske forhold. For ikke å snakke om at de appellerer til vårt velbehag.

Er du nysgjerrig på mental helse, kosthold eller eteriske oljer hører jeg gjerne fra deg! Legg igjen en kommentar under, eller sende meg en e-post: helene.sundby@yahoo.com

Helene :-)

Jeg vil gjerne høre fra deg, legg igjen din kommentar her:)