ALT koker ned til dette ENKLE spørsmålet!! 

Være i det, eller la det gå?

Det hender Frost-sangen Let it go fyller huset vårt, selv etter at den verste Frost stormen har gitt seg. Og jeg må innrømme at jeg liker den ganske godt. Ihvertfall temaet. Og nå skal du høre hvorfor.

Alt vi kommer bort i gir oss valget mellom å være i det, eller la det gå. Så enkelt faktisk. Og her er det ingen feil, mange stunder er verdt å være tilstede i, mens andre gir oss ingenting, eller kanskje plager oss i en eller annen grad, og derfor kan slippes fri. 

Hodet vårt fylles jevnlig med en strøm av tanker, og som ikke kan kontrolleres. Valget vårt er hvilke tanker vi hekter oss på, og fortrylles av. På godt og vondt. 

Vi kan forenkle og dele opp i fire alternativer:

  1. Noen ganger er vi i de fineste og mest betydningsfulle omgivelsene og situasjoner, og nyter i fulle drag. 
  2. Vi kan være i samme omgivelser som over, men at tankene vandrer til helt andre steder, som gjør at vi ikke får med oss hva som skjer rundt oss i øyeblikket, mens vi lever oss gjennom noe helt annet. Det kan være noe godt, eller noe mindre hyggelig. 
  3. Andre ganger kan vi være i situasjoner som vi ikke liker så godt, som fordyper oss i, som igjen forsterker vår opplevelse. 
  4. De situasjonene vi ikke liker så godt, bryr vi oss noen ganger ikke så mye om, selv om vi er i de. Og på den måten påvirker den oss ikke så mye. 

Vi lever i vår egen virkelighet, i vår unike og individuelle forståelse av verden gjennom hele livet. Vi kan gå dypere der vi er, eller vi kan la det gå. Valget er en gave. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *