Digg og fornorsket pesto – Grønnkålpesto med gresskarkjerner og rosmarin – melkefri

En pesto med bare digg. Grønnkål er skikkelig næringsbombe, og er en av de få tingene som kan stå i jorda og høstes utover høsten og vinteren.

Friske urter er ikke så lett å holde friske på kjøkkenbenken, derfor har jeg tatt grønnkål som holder seg godt og eteriske oljer fra doterra for å få urtesmaken.

Doterra sine oljer er garantert rene oljer og mange kan brukes innvortes. Er kun det merket jeg bruker. Bestilles kun gjennom nettbutikken, så ta kontakt med meg om du er interessert i eteriske oljer fra doterra.

Grønnkålpesto med gresskarkjerner og rosmarin

  • 2 fedd hvitløk
  • 3 ss gresskarfrø
  • En raus neve grønnkålstilker og grønnkålblader
  • EV olivenolje
  • Salt
  • Svart pepper
  • 7 dråper doterra basilikum eterisk olje
  • 5 dråper doterra rosmarin eterisk olje

Ha hvitløk og gresskarfrø i en kjøkkenmaskin med kniv. Kjør til seigt mel.

Tilsett grønnkål og kjør til det er godt blandet.

Tilsett olivenolje, salt og pepper. Smak deg frem til mengde salt og pepper. Jo mer olivenolje, desto mer rennende pesto. Jeg liker mye olivenolje i pestoen min.

Ha pestoen i et oppbevaringsplass og tilsett eteriske oljer. Bruk kun eteriske oljer dom er garantert rene og kan brukes innvortes. Tilsetter eteriske oljer når pestoen er på glass, da de ikke bør brukes i kombo med plast.

Nå har du digg, fornorsket og sunn pesto med masse vitaminer, mineraler, enzymer, fiber og annet snacks for kroppen.

Holder seg godt i kjøleskapet og er digg til det meste!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *