Du har evne til selv reparering!

Det er her alt starter for endring!  Hvordan definerer vi oss selv, hva vi tror vi er i stand til og tilliten til at vi har alt vi trenger for å reparere oss selv. Fysisk og psykisk. Selv reparering handler om vår evne til å se hvor mye våre valg påvirker oss, fysisk og psykisk, og hvilket mindset du har.

Selv reparering er en helt naturlig del av oss. Hvor fantastisk er ikke kroppen og psyken som har disse fantastiske egenskapene! Jeg blir stadig imponert over kraften vi har tilgjengelig. Det betyr ikke alltid at vi får det som vi helst vil ha det, men vi har evnen til å mestre det også.

Jeg mener på ingen måte at du skal lappe over vonde ting med kunstige tanker. Utgangspunktet er hvilken intensjon vi setter for oss selv. I dag, i morgen, i det vi gjør hele tiden. Oftest blir det en overordnet intensjon som slår inn automatisk. Mens andre ganger blir det noe vi bestemmer oss for i øyeblikkets tilstedeværelse.

En intensjon er en beslutning om hva vi ønsker skal komme ut av noe, og det strekker seg fra vår intensjon med livet til intensjonen bak frokosten vi spiste i dag. Vi har så mange valg vi gjør daglig, og intensjonen blir toneangivende for hvilke valg du tar. Og valgene vi tar de har alltid dominoeffekt. Og når vi kjenner dominoeffekten drar avgårde i en helt annen retning enn det vi egentlig vil, har vi evnen til å stoppe opp og tenke etter hvordan vi egentlig vil ha det, og hvilke valg vi da er nødt til å ta.

Noen ganger kan det være litt vondt å se, fordi vi tar det personlig at vi ikke tar de beste valgene. Men også det er en del av oss, så gi deg rom for å spille på hele skalaen av det å være et menneske.

Forskjellen er at når vi skjønner kraften som ligger bak våre tanker og valg, da er det også lettere å gjøre noe med det. Sammen med å akseptere at perfekt er det uperfekte, og at vi til enhver tid gjør så godt vi kan.

Du gjør så godt du kan, og du har det du trenger for å mestre det som kommer din vei ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *