Lag ditt eget påskesnop – kurs 17. mars

Lær å lage hjemmelaget påskesnop!

Hjemmelaget snop er kjempegodt og enkelt å lage. Dette kurset er for de som trenger inspirasjon for å komme i gang på sitt eget kjøkken, og som vil skape nye, sunne tradisjoner for seg selv og kanskje de rundt. Med de rette ingrediensene og inspirasjon har du alt du trenger.

Lager du snop selv får du kontroll på hva du spiser av blant annet sukker og kunstige tilsetningsstoffer som ikke er så bra for oss. Hjemmelaget snop kan i tillegg lages næringsrikt og vil gjøre deg fortere mettet. Og godt skal det også smake!!

Dette blir en sosial kveld hvor vi sammen lager snop helt fra bunn. Vi snakker også om hvilke fordeler du får når du lager eget snop. Det blir godt og blandet med sjokolade, konfekt, gelesnop og mye mer. Selvfølgelig blir det å smake på det vi lager, og spiser vi ikke opp alt er det mulig å ta med hjem også. I etterkant får du tilsendt en e-bok med inspirasjon og oppskrifter som vi går igjennom på kurset.

Kurset holdes 17. mars klokken 11, i Oslo. Adresse er Munkebekken 209. Kurset koster 750 og har åtte plasser. Vi holder på i tre timer med kokkelering, smaking og inspirasjon.

Ta med deg forkle og noe å skrive med og på!

Bindende påmelding sendes helene@helenesundby.no

Velkommen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *