WORKSHOP – LAG DIN EGEN TERAPEUTISKE OLJEBLANDING

Dette har jeg gledet meg til en stund nå å dele med dere! I flere år har jeg laget hudpleieprodukter fra bunn, og i reisen min kom jeg borti eteriske oljer som potente virkestoffer i hudpleien. Jeg har testet flere merker, og funnet en desidert favoritt med veldig god kvalitet og gode verdier. Nå har jeg tatt steget ut for å jobbe mer med disse oljene, og dele lidenskapen videre.

Først ut er workshop’en hvor vi sammen skal lage oljeblandinger med terapeutiske virkninger. Dette er aromaterapi, med fantastiske dufter og potente virkestoffer. Det er allerede mye forskning på eteriske oljer og deres virkning, og mer kommer. I tillegg er det nedarvet erfaringer av oljene i flere kulturer.

Du vil få muligheten til å lage én av fire oppskrifter, og ta med deg oljeblandingen du velger med deg hjem. Du får også med deg oppskriften på alle fire oljeblandinger.

Vi skal lage følgende oljeblandinger:
– Løfte humør.
– Støtte bedre og dypere søvn.
– Åpne tette neser og lindre sesongallergi.
– Fremme konsentrasjon og hukommelse.

Sjekk gjerne facebook arrangementet, her kan du trykke delta om du også blir med. Det er åtte plasser. https://www.facebook.com/events/575496962828523/

Kurset koster 350,- og det er åtte plasser tilgjengelig. Kurset holdes i Lillestrøm/Lørenskog området. Sjekk facebookarrangmentet for oppdatering når lokalet er fastsatt.

Bindende påmelding og spørsmål kan sendes hit: helene@helenesundby.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *