Julekalender 2017 – 24 dager med tips til en sunnere jul

I morgen er det 1. desember! Wohoo! Er det flere som elsker juletiden? Samhold, inkludering, omtanke, sosial hygge, takknemlighet, hjemmelaget snop, deilige kaker og herlig julemat.

Mitt mål er å hjelpe flere til en sunnere og hyggeligere jul. Jeg kommer til å bli en blanding av digg drikke, snop og kaker, tradisjonelle juleretter og tanker som passer tiden vi går inn i. Hvordan vi kan bidra til en god jul for oss selv og de rundt oss, kjente og ukjente. Og jeg håper du er med.

Som et delmål til en sunnere og hyggeligere jul er et stabilt blodsukker. Blodsukker er en viktig markør for helse, og det vi vil ha er et stabilt blodsukker. Da har vi det først og fremst bra, og unngår å sette oss i risiko for sykdommer og uheldige tilstander. Det trenger ikke være så komplisert, bare med mitt bevissthet rundt valgene våre kommer vi langt. Rett å slett ta smarte valg. Og det er det julekalenderen handler om.

Dersom dette klinger bra i ørene dine håper jeg at du henger deg på, og enda bedre, deltar med dine innspill til smarte valg eller deler det du lager med meg.

God førjulstid! ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *